Bepanthen SensiCalm Emulsiovoide

Bepanthen SensiCalm Emulsiovoide

Kuivalle iholle ja atooppiseen ihottumaan lievittämään kutinaa ja punoitusta. ​

​Bepanthen® SensiCalm Emulsiovoide on valkoinen emulsiovoide, joka kortisonittomalla koostumuksellaan lievittää kutinaa ja elvyttää ihon sarveiskerrosta ja auttaa näin ihoa parantumaan vähentäen samalla raapimisen tarvetta.

FIMEA:n luettelo Suomen apteekkien verkkopalveluista täällä: Luettelo apteekin verkkopalveluista

LÄÄKEVALMISTE: Bepanthen 50 mg/g voide ja Bepanthen 50 mg/g emulsiovoide: Käyttöaihe: Paikallisesti käytettynä edesauttaa pienehköjen iho- ja limakalvovaurioiden paranemista ja epiteelikerroksen muodostumista. Vaikuttava aine: dekspantenoli. Annostus: Levitetään kerran tai useita kertoja päivässä vaurioituneelle alueelle. Älä käytä: Jos olet yliherkkä jollekin tuotteen sisältämälle aineelle. Varoitukset ja varotoimet: Keskustele lääkärin kanssa, ellei olosi parane tai se huononee. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Valmisteyhteenvetolyhennelmä perustuu 27.01.2022 päivättyihin valmisteyhteenvetoihin/päivättyyn valmisteyhteenvetoon. Bayer Oy.  Lue pakkausseloste.

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Bepanthen Eye. Valmistaja: CE0483, Penta Arzneimittel GmbH, Saksa. Bepanthen SensiCalm. Valmistaja: CE0123, Bayer Consumer Care AG, Sveitsi. Bepanthen Anti-Scar. Valmistaja: CE0123, Bayer Consumer Care AG, Sveitsi. Lue käyttöohje. Lue pakkausseloste.

KOSMEETTINEN VALMISTE: Bepanthol Lotion, Bepanthol Huulivoide​

  • L.FI.MKT.12.2020.6506