Bepanthen SensiCalm Emulsiovoide

Bepanthen SensiCalm Emulsiovoide

Kuivalle iholle ja atooppiseen ihottumaan lievittämään kutinaa ja punoitusta. ​

​Bepanthen® SensiCalm Emulsiovoide on valkoinen emulsiovoide, joka kortisonittomalla koostumuksellaan lievittää kutinaa ja elvyttää ihon sarveiskerrosta ja auttaa näin ihoa parantumaan vähentäen samalla raapimisen tarvetta.

FIMEA:n luettelo Suomen apteekkien verkkopalveluista täällä: Luettelo apteekin verkkopalveluista

LÄÄKEVALMISTE: Bepanthen 50 mg/g emulsiovoide/voide: Paikallisesti käytettynä edesauttaa pienehköjen iho- ja limakalvovaurioiden paranemista ja epiteelikerroksen muodostumista. Vaikuttava aine dekspantenoli. Voidetta / Emulsiovoidetta levitetään kerran tai useita kertoja päivässä vaurioituneelle alueelle. Keskustele lääkärin kanssa, ellei olosi parane tai se huononee. Älä käytä valmistetta, jos olet yliherkkä jollekin tuotteen sisältämälle aineelle. Bepanthen-voiteen sisältämät apuaineet voivat heikentää lateksista valmistettujen ehkäisyvälineiden ehkäisytehoa. Keskustele lääkärin kanssa ennen käyttöä, jos olet raskaana tai imetät. Lue pakkausseloste.

Bepanthen 100 mg imeskelytabletti: Paikallisesti käytettynä edesauttaa iho- ja limakalvovaurioiden paranemista suu- ja nielusairauksissa. Vaikuttava aine dekspantenoli. Tavallinen annos sekä aikuisille että lapsille on 2 - 6 imeskelytablettia päivässä. Keskustele lääkärin kanssa, ellei olosi parane tai se huononee. Älä käytä valmistetta, jos olet yliherkkä jollekin tuotteen sisältämälle aineelle tai jos sinulla on mekaaninen suolitukos. Keskustele lääkärin kanssa ennen valmisteen käyttöä, jos raskaana, imetät, sinulla on jokin sokeri-intoleranss tai diabetes, tai jos olet menossa leikkaukseen. Lue pakkausseloste.

CE-MERKITTY LÄÄKINNÄLLINEN LAITE. Lue käyttöohje. Bepanthen Eye Silmätipat, Bepanthen SensiCalm Emulsiovoide, Bepanthen Anti-Scar.​

KOSMEETTINEN VALMISTE: Bepanthol Lotion, Bepanthol Huulivoide​

  • L.FI.MKT.12.2020.6506