Tietoa Bepanthenista

Tietoa Bepanthenista

Bepanthen lanseerattiin vuonna 1944, ja Bayer on markkinoinut sitä vuodesta 2005 alkaen. Suomalaisten luottotuotteen Bepanthen-voiteen lisäksi tuoteperheeseen kuuluu nykyään useita hellävaraisia ihonhoitotuotteita. Bepanthen-tuotteet löytyvät apteekista.

 

Tärkein ainesosa: B5-provitamiini

Kaikissa Bepanthen-tuotteissa hyödynnetään dekspantenolin eli B5-provitamiinin parantavia ominaisuuksia. Tämä myös "ihovitamiiniksi" kutsuttu aine auttaa pitämään ihon terveenä ja osallistuu useisiin elimistön aineenvaihduntaprosesseihin.

Bepanthen voiteet ihonhoitoon

Sisältää dekspantenolia (B5-provitamiinia), jonka tiedetään tukevan ja tasapainottavan ihon luontaista uudistumisprosessia.​

B5-provitamiini myös:

  • edistää solujen jakautumista ja liikkumista
  • tukee ihon lipidituotantoa
  • kiihdyttää kudosten kasvua
  • lievittää tulehdusta
  • parantaa pinnallisia iho- ja limakalvovaurioita
  • lisää ihon kosteuden säilyttämiskykyä

B5-provitamiini edesauttaa hellävaraisesti ihon luonnollista uudistumista samalla, kun se kosteuttaa ja pitää ihon pehmeänä ja sileänä.

 

Bepanthen-voiteet koko perheen ihon hoitoon

Bepanthen-voiteet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kokeneiden ihotautilääkäreiden kanssa ja ne ovat tehokkaita ja hellävaraisia vastaten ihon tarpeita.

LÄÄKEVALMISTE: Bepanthen 50 mg/g voide ja Bepanthen 50 mg/g emulsiovoide: Käyttöaihe: Paikallisesti käytettynä edesauttaa pienehköjen iho- ja limakalvovaurioiden paranemista ja epiteelikerroksen muodostumista. Vaikuttava aine: dekspantenoli. Annostus: Levitetään kerran tai useita kertoja päivässä vaurioituneelle alueelle. Älä käytä: Jos olet yliherkkä jollekin tuotteen sisältämälle aineelle. Varoitukset ja varotoimet: Keskustele lääkärin kanssa, ellei olosi parane tai se huononee. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Valmisteyhteenvetolyhennelmä perustuu 27.01.2022 päivättyihin valmisteyhteenvetoihin/päivättyyn valmisteyhteenvetoon. Bayer Oy. Lue pakkausseloste.
CE-merkitty lääkinnällinen laite. Bepanthen Eye. Valmistaja: CE0483, Penta Arzneimittel GmbH, Saksa. Bepanthen SensiCalm. Valmistaja: CE0123, Bayer Consumer Care AG, Sveitsi. Bepanthen Anti-Scar. Valmistaja: CE0123, Bayer Consumer Care AG, Sveitsi. Lue käyttöohje. 
KOSMEETTINEN VALMISTE: Bepanthol Lotion, Bepanthol Huulivoide

  • L.FI.MKT.12.2020.6506