Ihottuma

Kutina, joka ei koskaan lopu. Vastustamaton raapimisen tarve, vaikka tiedät että sen tuoma helpotus on vain väliaikainen. Lapsesi kärsimys puolestaan on sydäntäsärkevää. Lue täältä lisää ihottumasta.

Seuraa ihosi kuntoa ja helpota ihonhoitoa

Ihonhoitoa ihopäiväkirjan avulla

Jos haluat parantaa ihoasi, koita ihon päiväkirjaa. Se auttaa sinua seuraamaan, mitkä asiat vaikuttavat ihosi kuntoon. Lue ihopäiväkirjan pitämisestä lisää.

Lue lisää

Ihottuman oireet ja hoito

Ihottuman oireet & hoito

Ihottumaa voi olla vaikea hoitaa. Sen hoitamiseen saatetaan ajan mittaan tarvita erilaisia ratkaisuja. Lue lisää eri ikäisten oireista ja ihottuman hoidosta.

Lue lisää

Mikä aiheuttaa ihottumaa

Mitä ihottuma on ja mikä sitä aiheuttaa?

Ihottumalle ominaista on ihon tulehdus, kuivuus, kutina tai punoitus. Tältä sivulta voit lukea, mitä ihottuma tarkoittaa ja mistä se johtuu.

Lue lisää

Ihottuma kasvoissa aikuisella

Miten voin hoitaa ihottumaa kasvoissa tai kasvojen alueella?

Ihottuma ilmenee monesti ohuen ihon suojakerroksen alueilla, kuten kasvoissa, kaulassa tai suun ympärillä. Lue lisää kasvojen alueen ihottuman hoidosta.

Lue lisää

Stressi ja ihottuma

Voiko stressi aiheuttaa ihottumaa?

Stressi voi ilmetä monin tavoin, kuten ihottumana kaulassa ja kasvoilla. Stressaavina aikoina muista pitää erityistä huolta ihostasi. Lue lisää.

Lue lisää

Tutustu tuotteisiin

Bepanthen SensiCalm emulsiovoide

Bepanthen SensiCalm emulsiovoide

Bepanthen SensiCalm emulsiovoide on kortisoniton voide, joka on tarkoitettu ihottuman ja ärtyneen ihon päivittäiseen hoitoon lievittämään kutinaa ja elvyttämään ihoa.

LÄÄKEVALMISTE: Bepanthen Emulsiovoide ja Bepanthen Voide. Edesauttaa pienten iho- ja limakalvovaurioiden paranemista. Vaikuttava aine dekspantenoli. Älä käytä valmistetta jos olet yliherkkä jollekin tuotteen sisältämälle aineelle. Lue pakkausseloste.  
Bepanthen Tabletti. Vaikuttava aine dekspantenoli. Iho- ja limakalvovaurioiden hoitoon suu- ja nielutulehduksissa. Lue pakkausseloste. 
CE-MERKITTY LÄÄKINNÄLLINEN LAITE. Lue pakkausseloste.: Bepanthen Eye Silmätipat, Bepanthen Anti-Exem Creme, Bepanthen Anti-Scar. 
KOSMEETTINEN VALMISTE: Bepanthol Lotion, Bepanthol Huulivoide

  • L.FI.MKT.12.2020.6506