Ymmärrä ihoasi

Ihomme - suurin elimemme - on uskomaton. Se suojaa meitä ulkopuoliselta maailmalta sekä yhdistää meidät rakastamiimme ihmisiin ja asioihin. Lue täältä lisää ihostasi ja tavallisimmista ihovaivoista.

Ihon rakenne & tehtävä

Iho on ihmisen suurin elin, joka suojaa meiltä monelta asialta. Mikä ihon rakenne on? Mitä se tekee? Lue lisää sivuiltamme ja tutustu ihoomme tarkemmin.

Ihon tehtävä on suojata – Bepanthen auttaa

Ihoärsytykset & Ärtynyt iho

Ihoärsytys, kutina ja punoitus ovat epämiellyttäviä ihon vaivoja. Voit hoitaa ärtynyttä ihoa Bepanthen-voiteella. Lue lisää.

Ärtyneen ihon hoito voiteella

Kasvojen kuiva ja kutiseva iho

Kasvojen kuiva iho ja kutina voi johtua monesta ulkoisesta tai sisäisestä syystä. Mikä tätä aiheuttaa ja miten kutinaa kannattaa hoitaa? Lue lisää täältä.

Herkkä ja kutiseva iho

Kuiva nenä ja nenän limakalvot

Nenä ja nenän limakalvot kuivuvat helposti, ja voivat aiheuttaa mm. halkeamia ja verenvuotoa. Lue lisää kuivan nenän oireista ja Bepanthenilla hoidosta.

Kuivan ilman aiheuttama kuiva nenä

Kuiva, halkeileva ja karhea iho

Kärsitkö kuivasta, halkeilevasta tai karheasta ihosta? Tällä sivulla voit tutustua kuivan ihon aiheuttajiin, ehkäisyyn ja hoitoon. Lue lisää.

Liika käsien pesu voi kuivattaa käsien ihoa, mutta voide auttaa

Kuivan ihon hoito

Kuiva iho tuntuu kutisevalta ja karhealta ja se voi hilseillà, mutta kuivumiseen ei ole tarkkaa mitattavissa olevaa arvoa. Kuivaa ihoa hoidetaan rasvaamalla.

miehen käsissä

Hiertymät ja niiden hoito

Hiertymät ovat pinnallisia ihovaurioita, jotka yleensä paranevat helposti. Hiertymässä vaurio ei yllä ihon pintakerrosta syvemmälle, eikä siihen tavallisesti liity juurikaan verenvuotoa. Hiertymät voivat silti olla kivuliaitakin.

Hiertymät ja niiden hoito

Bepanthen Voide

Koko perheen Bepanthen-voiteet on kehitetty erityisesti ravitsemaan ja uudistamaan erittäin kuivaa, ärtynyttä, punoittavaa tai halkeilevaa ihoa. Ne edesauttavat vaurioituneen ihon paranemista sekä auttavat ehkäisemään ja hoitamaan vaippaihottumaa.

Bepanthen Voide

Bepanthen Emulsiovoide

Koko perheen Bepanthen-voiteet on kehitetty erityisesti ravitsemaan ja uudistamaan erittäin kuivaa, ärtynyttä, punoittavaa tai halkeilevaa ihoa. Ne edesauttavat vaurioituneen ihon paranemista sekä auttavat ehkäisemään ja hoitamaan vaippaihottumaa.

Bepanthen Emulsiovoide

LÄÄKEVALMISTE: Bepanthen 50 mg/g voide ja Bepanthen 50 mg/g emulsiovoide: Käyttöaihe: Paikallisesti käytettynä edesauttaa pienehköjen iho- ja limakalvovaurioiden paranemista ja epiteelikerroksen muodostumista. Vaikuttava aine: dekspantenoli. Annostus: Levitetään kerran tai useita kertoja päivässä vaurioituneelle alueelle. Älä käytä: Jos olet yliherkkä jollekin tuotteen sisältämälle aineelle. Varoitukset ja varotoimet: Keskustele lääkärin kanssa, ellei olosi parane tai se huononee. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Valmisteyhteenvetolyhennelmä perustuu 27.01.2022 päivättyihin valmisteyhteenvetoihin/päivättyyn valmisteyhteenvetoon. Bayer Oy. Lue pakkausseloste.  
CE-merkitty lääkinnällinen laite. Bepanthen Eye. Valmistaja: CE0483, Penta Arzneimittel GmbH, Saksa. Bepanthen SensiCalm. Valmistaja: CE0123, Bayer Consumer Care AG, Sveitsi. Bepanthen Anti-Scar. Valmistaja: CE0123, Bayer Consumer Care AG, Sveitsi. Lue käyttöohje. 
KOSMEETTINEN VALMISTE: Bepanthol Lotion,Bepanthol Huulivoide

  • L.FI.MKT.12.2020.6506