Miten ihosi toimii

Ihomme yhdistää meidät ympäröivään maailmaan. Jos iho ei voi hyvin, voi sillä olla vaikutusta kaikille elämänaluellemme. Bepanthen-voiteilla on hoidettu ihoa jo yli 70-vuoden ajan ja eri tuotemuotoja on kehitetty ihon avuksi suojaamaan ja hoitamaan sitä sisältäpäin, jotta se pysyisi terveenä ja pitäisi sinut yhteydessä sinulle tärkeisiin asioihin.

Pojanpoika ja isoisä käsi kädessä – ihonhoito

Ymmärrä ihoasi

Ihomme - suurin elimemme - on uskomaton. Se suojaa meitä ulkopuoliselta maailmalta sekä yhdistää meidät rakastamiimme ihmisiin ja asioihin. Lue täältä lisää ihostasi ja tavallisimmista ihovaivoista.

Vauva makaa sängyssä – herkkä iho

Vauvan ihonhoito

Vastasyntynyt vauva on ihana ja yksi ihanimmista asioista on vauvan pehmeä iho. Lue täältä lisää vauvan herkän ihon hoidosta.

Voidetta ihottumasta kärsiville käsille

Ihottuma

Kutina, joka ei koskaan lopu. Vastustamaton raapimisen tarve, vaikka tiedät että sen tuoma helpotus on vain väliaikainen. Lapsesi kärsimys puolestaan on sydäntäsärkevää. Lue täältä lisää ihottumasta.

Katso kaikki

Vanhempi laittamassa laastaria lapsen jalkaan – ihonhoito

Pienet haavat

Täydellisessä maailmassa meille ei koskaan tapahtuisi haavereita, mutta todellisuudessa haavat, naarmut ja jopa pienet palovammat kuuluvat jokapäiväiseen elämäämme. Lue täältä erilaisista pienistä haavoista ja niiden hoidosta.

Miehen polviarvet – arpien hoito

Arvet

Elämä jättää jälkensä ihoomme usein arpien muodossa. Monet arvet ovat ei-toivottuja, mutta niiltä ei voi välttyä. Täältä voit lukea lisää arvista, miten ne kehittyvät ja miten niitä tulisi hoitaa.

Isoisä, poika ja pojanpoika meressä – auringonpolttamat

Auringolle herkkä iho

Aurinko rikastaa elämäämme, mutta herkkä- ja vaaleaihoisille auringolle alttiina oleminen voi aiheuttaa epämukavia reaktioita, kuten aurinkoihottumaa. Lue lisää ihonhoidosta auringonoton jälkeen.

Katso kaikki

Lähikuva naisen silmästä – kuivat silmät

Kuivat silmät

Nykyinen elämäntapamme rasittaa silmiämme aiheuttaen niiden kuivuutta, kutinaa, arkuutta ja ärsytystä. Lue täältä, mikä aiheuttaa silmien kuivumista ja miten sitä voi hoitaa ja ehkäistä.

LÄÄKEVALMISTE: Bepanthen Emulsiovoide ja Bepanthen Voide. Edesauttaa pienten iho- ja limakalvovaurioiden paranemista. Vaikuttava aine dekspantenoli. Älä käytä valmistetta jos olet yliherkkä jollekin tuotteen sisältämälle aineelle. Lue pakkausseloste.  
Bepanthen Tabletti. Vaikuttava aine dekspantenoli. Iho- ja limakalvovaurioiden hoitoon suu- ja nielutulehduksissa. Lue pakkausseloste. 
CE-MERKITTY LÄÄKINNÄLLINEN LAITE. Lue pakkausseloste.: Bepanthen Eye Silmätipat, Bepanthen Anti-Exem Creme, Bepanthen Anti-Scar. 
KOSMEETTINEN VALMISTE: Bepanthol Lotion, Bepanthol Huulivoide

  • L.FI.MKT.12.2020.6506