Tyttö soveltamalla kerma hänen sisäinen käsivarteen

Ihottuma

Bepanthen Anti-Exem Creme

Bepanthen Anti-Exem Creme on kortisoniton voide, joka on tarkoitettu ihottuman ja ärtyneen ihon päivittäiseen hoitoon lievittämään kutinaa ja elvyttämään ihoa.

Lue lisää

Voiko stressi aiheuttaa ihottumaa?

Stressi voi ilmetä monin tavoin, kuten ihottumana kaulassa ja kasvoilla. Stressaavina aikoina muista pitää erityistä huolta ihostasi. Lue lisää.

Lue lisää

Ihottuman oireet & hoito

Ihottumaa voi olla vaikea hoitaa. Sen hoitamiseen saatetaan ajan mittaan tarvita erilaisia ratkaisuja. Lue lisää eri ikäisten oireista ja ihottuman hoidosta.

Lue lisää

Vauvojen ja lasten ihottuma

Vauvan ja lapsen ihottuma on epämukava vaiva. Tällä sivulla on tietoa ja vinkkejä vauvan ja lapsen ihosta. Lue lisää ihottuman oireista ja hoidosta.

Lue lisää

Ihonhoitoa ihopäiväkirjan avulla

Jos haluat parantaa ihoasi, koita ihon päiväkirjaa. Se auttaa sinua seuraamaan, mitkä asiat vaikuttavat ihosi kuntoon. Lue ihopäiväkirjan pitämisestä lisää.

Lue lisää

Mikä ihottuma on ja mikä sitä aiheuttaa?

Ihottumalle ominaista on ihon tulehdus, kuivuus, kutina tai punoitus. Tältä sivulta voit lukea, mitä ihottuma tarkoittaa ja mistä se johtuu.

Lue lisää

Miten voin hoitaa ihottumaa kasvoissa tai kasvojen alueella?

Ihottuma ilmenee monesti ohuen ihon suojakerroksen alueilla, kuten kasvoissa, kaulassa tai suun ympärillä. Lue lisää kasvojen alueen ihottuman hoidosta.

Lue lisää

LÄÄKEVALMISTE: Bepanthen Emulsiovoide ja Bepanthen Voide. Edesauttaa pienten iho- ja limakalvovaurioiden paranemista. Vaikuttava aine dekspantenoli. Älä käytä valmistetta jos olet yliherkkä jollekin tuotteen sisältämälle aineelle. Lue pakkausseloste.
Bepanthen Tabletti. Iho- ja limakalvovaurioiden hoitoon suu- ja nielutulehduksissa. Lue pakkausseloste.
CE-MERKITTY TERVEYDENHUOLLON LAITE: Bepanthen Eye Silmätipat, Bepanthen Anti-Exem Creme, Bepanthen Anti-Scar.
KOSMEETTINEN VALMISTE: Bepanthol Lotion, Bepanthol Ultra, Bepanthol Huulivoide