Pojanpoika ja isoisä käsi kädessä

Ymmärrä ihoasi

Ihomme - suurin elimemme - on uskomaton. Se suojaa meitä ulkopuoliselta maailmalta sekä yhdistää meidät rakastamiimme ihmisiin ja asioihin. Lue täältä lisää ihostasi ja tavallisimmista ihovaivoista.
Lue lisää

Ihon rakenne & tehtävä

Iho on ihmisen suurin elin, joka suojaa meiltä monelta asialta. Mikä ihon rakenne on? Mitä se tekee? Lue lisää sivuiltamme ja tutustu ihoomme tarkemmin.

Lue lisää

Ihoärsytykset & Ärtynyt iho

Ihoärsytys, kutina ja punoitus ovat epämiellyttäviä ihon vaivoja. Voit ehkäistä ja hoitaa ärtynyttä ihoa hoitavalla Bepanthen-voiteella. Lue lisää.

Lue lisää

Kasvojen kuiva ja kutiseva iho

Kasvojen kuiva iho ja kutina voi johtua monesta ulkoisesta tai sisäisestä syystä. Mikä tätä aiheuttaa ja miten kutinaa kannattaa hoitaa? Lue lisää täältä.

Lue lisää

Kuiva nenä ja nenän limakalvot

Nenä ja nenän limakalvot kuivuvat helposti, ja voivat aiheuttaa mm. halkeamia ja verenvuotoa. Lue lisää kuivan nenän oireista ja Bepanthenilla hoidosta.

Lue lisää

Kuiva, halkeileva ja karhea iho

Kärsitkö kuivasta, halkeilevasta tai karheasta ihosta? Tällä sivulla voit tutustua kuivan ihon aiheuttajiin, ehkäisyyn ja hoitoon. Lue lisää.

Lue lisää

Mitä raskausarvet ovat ja mikä niitä aiheuttaa?

Raskausarvet, kehon venytysjuovat, ovat arpia, jotka syntyvät ihon venymisestä tai hormonaalisesta muutoksesta. Lue lisää niiden hoidosta sivuiltamme.

Lue lisää

Raskausarpien ehkäisy ja hoito

Miten raskausarpia ehkäistään ja hoidetaan? Saako niitä pois? Raskausarpien ehkäisyyn ja hoitoon auttaa Bepancare-voide. Lue lisää sivuiltamme.

Lue lisää

Tutustu tuotteisiin

LÄÄKEVALMISTE: Bepanthen Emulsiovoide ja Bepanthen Voide. Edesauttaa pienten iho- ja limakalvovaurioiden paranemista. Vaikuttava aine dekspantenoli. Lue pakkausseloste.
Bepanthen Tabletti. Iho- ja limakalvovaurioiden hoitoon suu- ja nielutulehduksissa. Lue pakkausseloste.
CE-MERKITTY TERVEYDENHUOLLON LAITE: Bepanthen Eye Silmätipat, Bepanthen Anti-Exem Creme, Bepanthen Anti-Scar.
KOSMEETTINEN VALMISTE: Bepanthol Lotion, Bepanthol Ultra, Bepanthol Huulivoide