Mies laiduntavat ja leikataan pyöräily onnettomuus

Arpien hoito

Bepanthen Anti-Scar Arpigeeli

Bepanthen Anti-Scar -arpigeeli on vesipohjainen silikoniemulsio, joka on tarkoitettu käytettäväksi haavan hoitoon, kun haava on umpeutunut. Se ehkäisee punoittavan ja kohllaan olevan (hypertrofisen) arven muodostumista. Bepanthen Anti-Scar -arpigeeliä voidaan käyttää myös tasoittamaan, pehmentämään ja silottamaan jo muodostuneita arpia. Se vähentää myös arpiin usein liittyvää punoitusta, kireyttä ja kutinaa.

Lue lisää

Tietoa kehon arvista ja arpikudoksesta

Ihovammojen jäljiltä jää helposti arpia. Mitä arpikudos on? Miten arvet syntyvät? Täältä löydät tietoa kehon arvista ja niiden hoidosta.

Lue lisää

Arpien hoito Bepanthen Anti-Scar arpigeelillä

Bepanthen Anti-Scar -arpigeeli auttaa lievittämään arpien ulkonäköhaittoja silottamalla, tasoittamalla ja pehmentämällä arpia.

Lue lisää

Naarmujen ja pienten haavojen hoito

Naarmut ja pienet haavat ovat arkipäivää, mutta niiden hoitoon löytyy ohjeet. Lue täältä ohjeet haavanhoitoon ja haavan paranemisen vaiheista.

Lue lisää

Pienet palovammat

Lieviin palovammoihin johtavat tapaturmat tapahtuvat usein kotona. Tältä sivulta löydät tietoa palovamman ensihoidosta sekä hoidosta kotona voiteella.

Lue lisää

Pienet ihovauriot

Erilaiset ihovauriot vaativat erilaista hoitoa, joten haavojen ja pienten ihovammojen tyypit on hyvä tietää. Lue tältä sivulta lisää ihovaurioiden hoidosta.

Lue lisää

LÄÄKEVALMISTE: Bepanthen Emulsiovoide ja Bepanthen Voide. Edesauttaa pienten iho- ja limakalvovaurioiden paranemista. Vaikuttava aine dekspantenoli. Lue pakkausseloste.
Bepanthen Tabletti. Iho- ja limakalvovaurioiden hoitoon suu- ja nielutulehduksissa. Lue pakkausseloste.
CE-MERKITTY TERVEYDENHUOLLON LAITE: Bepanthen Eye Silmätipat, Bepanthen Anti-Exem Creme, Bepanthen Anti-Scar.
KOSMEETTINEN VALMISTE: Bepanthol Lotion, Bepanthol Ultra, Bepanthol Huulivoide