Pojanpoika ja isoisä käsi kädessä

Raskausarpien ehkäisy ja hoito

Raskausarpien ehkäisy ja hoito onnistuu Bepancare-emulsiovoiteella

Raskausarpivoide

Bepancare-emulsiovoiteen kehittämisessä on hyödynnetty viimeisintä tietoa raskausarpien muodostumisesta. Voidetta voi käyttää koko raskauden ja imetyksen ajan ehkäisemään ja vähentämään raskausarpien ilmaantumista sekä ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa.

Bepancare-emulsiovoide raskausarpien hoitoon on:

  • Tuoksuton
  • Säilöntäaineeton
  • Väriaineeton
  • Dermatologisesti testattu
  • Hypoallergeeninen

Bepancare-emulsiovoiteen tärkeimmät ainesosat

Centella Asiatica

Centella Asiatica on trooppinen kasvi, joka stimuloi kollageenin ja muiden ihosäikeiden kuten elastiinin tuotantoa, mikä auttaa säilyttämään ihon kiinteänä. Tämä luonnonaine vaikuttaa raskausarpien pääsyyhyn eli ihon pintakudoksen heikkouteen ja tekee ihosta vahvemman ja pehmeämmän.

B5-provitamiini ja glyseriini

Raskausarvet rinnoissa

B5-provitamiini ja glyseriini kosteuttavat ihoa syvältä ja saavat sen tuntumaan sileältä, pehmeältä ja joustavalta. B5-provitamiini edistää arpiin liittyvää ihon luonnollista paranemisprosessia, kun taas glyseriini auttaa kosteuden imeytymisessä ihoon ja kosteuden säilyttämisessä, mikä on tärkeää raskausarpien näkyvyyden vähentämisessä.

Lipidit

Lipidit ovat peräisin puhtaasta oliiviöljystä, joka auttaa säilyttämään ihon luonnollisen suojakerroksen ja suojaa sitä ulkoisilta tekijöiltä.

Helppokäyttöinen pumppupullo

Pullon pumppumekanismi luo paineltaessa tyhjiön pullon sisälle. Pullo on tyhjä, kun pullosta ei enää saa painelemalla voidetta Tämän ansiosta jätettä on vähemmän ja pulloa voi käyttää yhdellä kädellä.

Miten Bepancare-emulsiovoidetta käytetään?

Raskausarpivoiteen käyttö

Levitä voidetta herkille ihoalueille – vatsaan, rintaan, lantion ja pakaroiden alueelle – kahdesti päivässä, aamuin ja illoin. Parhaan tuloksen saa käyttämällä valmistetta heti raskauden alkuvaiheesta alkaen ja jatkamalla käyttöä vauvan synnyttyä.

Miten hieroa voidetta raskausarville?

Raskausarpivoiteen levittäminen

Bepancare-emulsiovoiteen hierominen ihoon raskauden aikana voi olla nautinnollista ja rentouttavaa. Vatsan, rintojen, lantion ja pakaroiden hieronta pyörivällä liikkeellä edistää verenkiertoa, rentouttaa ja auttaa nukahtamaan. Ole erityisen hellävarainen raskauskummun hieromisessa, koska kasvava vauva saattaa aistia liikkeesi etenkin raskauden myöhäisvaiheessa. Kolmannella raskauskolmanneksella hierontaan voi yhdistää juttelun tai laulamisen vauvalle, mikä voi syventää äidin ja vauvan välistä sidettä.

LÄÄKEVALMISTE: Bepanthen Emulsiovoide ja Bepanthen Voide. Edesauttaa pienten iho- ja limakalvovaurioiden paranemista. Vaikuttava aine dekspantenoli. Lue pakkausseloste.
Bepanthen Tabletti. Iho- ja limakalvovaurioiden hoitoon suu- ja nielutulehduksissa. Lue pakkausseloste.
CE-MERKITTY TERVEYDENHUOLLON LAITE: Bepanthen Eye Silmätipat, Bepanthen Anti-Exem Creme, Bepanthen Anti-Scar.
KOSMEETTINEN VALMISTE: Bepanthol Lotion, Bepanthol Ultra, Bepanthol Huulivoide