Nainen pisamia istuu

Miten ihosi toimii

Ihomme yhdistää meidät ympäröivään maailmaan. Jos iho ei voi hyvin, voi sillä olla vaikutusta kaikille elämänaluellemme. Bepanthen-voiteilla on hoidettu ihoa jo yli 70-vuoden ajan ja eri tuotemuotoja on kehitetty ihon avuksi suojaamaan ja hoitamaan sitä sisältäpäin, jotta se pysyisi terveenä ja pitäisi sinut yhteydessä sinulle tärkeisiin asioihin.

Ymmärrä ihoasi

Ymmärrä ihoasi

Ihomme - suurin elimemme - on uskomaton. Se suojaa meitä ulkopuoliselta maailmalta sekä yhdistää meidät rakastamiimme ihmisiin ja asioihin. Lue täältä lisää ihostasi ja tavallisimmista ihovaivoista.

Vauvan ihonhoito

Vauvan ihonhoito

Vastasyntynyt vauva on ihana ja yksi ihanimmista asioista on vauvan pehmeä iho. Lue täältä lisää vauvan herkän ihon hoidosta.

Ihottuma

Ihottuma

Kutina, joka ei koskaan lopu. Vastustamaton raapimisen tarve, vaikka tiedät että sen tuoma helpotus on vain väliaikainen. Lapsesi kärsimys puolestaan on sydäntäsärkevää. Lue täältä lisää ihottumasta.

Pienet haavat

Pienet haavat

Täydellisessä maailmassa meille ei koskaan tapahtuisi haavereita, mutta todellisuudessa haavat, naarmut ja jopa pienet palovammat kuuluvat jokapäiväiseen elämäämme.
Lue täältä erilaisista pienistä haavoista ja niiden hoidosta.

Arvet

Arvet

Elämä jättää jälkensä ihoomme usein arpien muodossa. Monet arvet ovat ei-toivottuja, mutta niiltä ei voi välttyä.
Täältä voit lukea lisää arvista, miten ne kehittyvät ja miten niitä tulisi hoitaa.

Auringolle herkkä iho

Auringolle herkkä iho

Aurinko rikastaa elämäämme, mutta herkkä- ja vaaleaihoisille auringolle alttiina oleminen voi aiheuttaa epämukavia reaktioita, kuten aurinkoihottumaa. Lue lisää ihonhoidosta auringonoton jälkeen.

Kuivat silmät

Kuivat silmät

Nykyinen elämäntapamme rasittaa silmiämme aiheuttaen niiden kuivuutta, kutinaa, arkuutta ja ärsytystä. Lue täältä, mikä aiheuttaa silmien kuivumista ja miten sitä voi hoitaa ja ehkäistä.

Raskausarvet

Raskausarvet

Raskausarvet, kehon venytysjuovat, ovat arpia, jotka syntyvät ihon venymisestä tai hormonaalisesta muutoksesta. Täältä voit lukea lisää raskausarvista ja niiden hoidosta.

LÄÄKEVALMISTE: Bepanthen Emulsiovoide ja Bepanthen Voide. Edesauttaa pienten iho- ja limakalvovaurioiden paranemista. Vaikuttava aine dekspantenoli. Lue pakkausseloste.
Bepanthen Tabletti. Iho- ja limakalvovaurioiden hoitoon suu- ja nielutulehduksissa. Lue pakkausseloste.
CE-MERKITTY TERVEYDENHUOLLON LAITE: Bepanthen Eye Silmätipat, Bepanthen Anti-Exem Creme, Bepanthen Anti-Scar.
KOSMEETTINEN VALMISTE: Bepanthol Lotion, Bepanthol Ultra, Bepanthol Huulivoide