Bepanthol

Bepanthol® Bepanthol Lotion

Kevyt ja viilentävä koko vartalon ihon kosteuttaja.

Miellyttäväntuoksuinen Bepanthol Lotion kosteuttaa ja rauhoittaa ja iho tuntuu miellyttävän viileältä esim. suihkun, saunan tai kylvyn jälkeen. Se imeytyy nopeasti eikä tahraa ja palauttaa kuivan ja rasittuneen ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Bepanthol Lotion myös suojaa ihoa kuivumista aiheuttavia ulkoisia tekijöitä kuten ilmastointia, lämmitystä ja tuulta vastaan.

Näin käytät tuotetta

Bepanthol Lotion sopii kasvoille, käsille ja koko vartalon iholle:

  • Kuivalle ja rasittuneelle iholle
  • Punoitukselle ja ärsytykselle taipuvaiselle iholle
  • Auringonoton jälkeen rauhoittamaan ja viilentämään ihoa
  • Parranajon jälkeen
  • Sopii myös vauvojen ja leikki-ikäisten ihonhoitoon
  • Bepanthol Lotion on hyvin siedetty. Allergiset ihoreaktiot ovat harvinaisia. Valmistetta ei kuitenkaan suositella, jos olet yliherkkä dekspantenolille tai lotionin muille aineosille.

Ainesosat

Bepanthol Lotion on iholle helposti levittyvä öljy-/vesiemulsio. Emulsion sisältämä vesi haihtuu osittain iholla nopeasti ja iho tuntuu miellyttävän viileältä. Rasvapitoisuus 10%.

Dekspantenoli eli B5-provitamiinin imeytyy ihoon nopeasti ja muuttuu soluissa pantoteenihapoksi, joka on ihon rakenteelle ja uudistumiselle välttämätön aine; se tukee ja tasapainoittaa ihon luontaista uudistumisprosessia ja suojamekanismia.

FAQs

Mitä eroa on Ultra Bodylotion- ja Lotion -valmisteilla?

Ultra Bodylotion kosteuttaa ihoa nopeasti ja imeytyy hetkessä. Lotion puolestaan on kevyempi vartalovoide, joka viilentää ja kosteuttaa esimerkiksi auringonoton, parranajon tai suihkun jälkeen.

Kuinka usein Bepanthol-voiteita tulisi käyttää?

Esimerkiksi Bepanthol-huulivoidetta voi käyttää useita kertoja päivässä. Bepanthol Lotion ja Bepanthol Ultra Bodylotion -voiteita voidaan käyttää päivittäin tai kun iho sitä vaatii.

Sopivatko Bepanthol-tuotteet atoopikoille?

Kyllä sopivat. Kaikki Bepanthol-tuotteet on suunniteltu sopiviksi myös herkimmille ihotyypeille.

Voiko koko perhe käyttää Bepanthol-tuotteita?

Kyllä voi. Bepanthol-tuotteet soveltuvat käytettäviksi myös perheen pienimmille.