Bepanthol

Bepanthol® Bepanthol Huulivoide

Kosteuttaa, suojaa ja vahvistaa kuivia ja halkeilevia huulia.

Monet ulkoiset tekijät kuten tuuli, kylmyys, aurinko jne. rasittavat huulten herkkää ihoa. Bepanthol Huulivoide kosteuttaa huulien ihoa ja korjaa syntyneitä ihovaurioita. Se hoitaa huulia pitkäkestoisesti ja tekee niistä sileät, pehmeät ja joustavat. Kohtuullisen korkean rasvaprosenttinsa (35 %) ja ihanteellisen koostumuksensa ansiosta se antaa huulille niiden kaipaamaa suojaa ja kokonaisvaltaista hoitoa sekä vahvistaa niiden ihon rakennetta aktivoiden ihon luonnollista uudistumisprosessia.

Näin käytät tuotetta

  • Esimerkiksi auringon, tuulen ja kylmän vaikutuksesta vaurioituneiden kuivien ja halkeilevien huulien hoitoon, syväkosteuttamaan ja uudistamaan huulten haurasta ihoa
  • Huuliongelmien ennaltaehkäisyyn
  • Voidaan levittää useita kertoja päivässä tarpeen mukaan
  • Sopii hyvin käytettäväksi myös yöllä

Ainesosat

Bepanthol Huulivoide on huulten ihoa uudistava ja kosteuttava voide, joka sisältää mm. dekspantenolia (B5 provitamiinia), E-vitamiinia ja keramideja. Näitä aineita iho tarvitsee kosteustasapainonsa palauttamiseen ja uudistumisprosessiinsa.

FAQs

Mitä eroa on Ultra Bodylotion- ja Lotion -valmisteilla?

Ultra Bodylotion kosteuttaa ihoa nopeasti ja imeytyy hetkessä. Lotion puolestaan on kevyempi vartalovoide, joka viilentää ja kosteuttaa esimerkiksi auringonoton, parranajon tai suihkun jälkeen.

Kuinka usein Bepanthol-voiteita tulisi käyttää?

Esimerkiksi Bepanthol-huulivoidetta voi käyttää useita kertoja päivässä. Bepanthol Lotion ja Bepanthol Ultra Bodylotion -voiteita voidaan käyttää päivittäin tai kun iho sitä vaatii.

Sopivatko Bepanthol-tuotteet atoopikoille?

Kyllä sopivat. Kaikki Bepanthol-tuotteet on suunniteltu sopiviksi myös herkimmille ihotyypeille.

Voiko koko perhe käyttää Bepanthol-tuotteita?

Kyllä voi. Bepanthol-tuotteet soveltuvat käytettäviksi myös perheen pienimmille.