Bepanthen

Bepanthen ®Bepanthen Voide

Uudistaa ja ravitsee erittäin kuivaa, ärtynyttä ja halkeilevaa ihoa sekä ehkäisee ja hoitaa vaippaihottumaa.

Bepanthen Voide on läpikuultava ja hengittävä valmiste, jota on helppo levittää iholle ja poistaa iholta. Se auttaa ihoa pysymään terveenä antaen sen hengittää. Bepanthen Voide sisältää B5-provitamiinia, joka nopeuttaa ihon luonnollista uudistumista, ja se hoitaa ja vahvistaa näin hellävaraisesti ihon omaa suojakerrosta.

Näin käytät tuotetta

  • Bepanthen sopii käytettäväksi niin käsi- kuin kasvovoiteena, huulirasvana sekä hiertymien hoidossa.
  • Käytä Bepanthen Voidetta jokaisen vaipanvaihdon yhteydessä ehkäisemään tai hoitamaan vaippaihottumaa.
    Levitä ohut kerros voidetta puhtaille pakaroille ja sukuelinten alueelle.

Ainesosat

Bepanthen Voide sisältää vaikuttavana aineena dekspantenolia, joka tunnetaan myös nimellä B5-provitamiini. Dekspantenoli on siis B5-vitamiinin esiaste, jota tarvitaan terveen ihon muodostumiseen.

Dekspantenoli sopii ihanteellisesti ihovaurioiden korjaamiseen, sillä se

  • kosteuttaa ihoa antaen sille ravinteita ja suojaa
  • edistää lipidien tuotantoa ihossa
  • nopeuttaa uuden ja terveen ihokudoksen muodostumista.

Bepanthen Voide on kehitetty perheen herkän ihon tarpeisiin, eikä se sisällä säilöntä-, väri- tai hajusteaineita.

FAQs

Bepanthen-nimellä myydään useita valmisteita. Mikä niitä yhdistää?

Kaikki Bepanthen-valmisteet sisältävät vaikuttavana aineena dekspantenolia, joka tunnetaan myös nimellä B5-provitamiini. Se on ensiarvoisen tärkeä aine ihon hellävaraisessa hoidossa, sillä se edesauttaa ihon luonnollista uudistumista ja pitää ihon pehmeänä.

Miten Bepanthen Voide hoitaa vaippaihottumaa?

Bepanthen Voide ehkäisee ja hoitaa vaippaihottumaa kahdella ainutlaatuisella tavalla:
1) Sisältämänsä B5-provitamiinin ansiosta se edesauttaa hellävaraisesti ihon luonnollista uudistumista samalla, kun se kosteuttaa ja pitää ihon pehmeänä ja sileänä. Bepanthen Voide auttaa myös säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden muodostaen ihanteelliset olosuhteet vauvan herkän ihon hellävaraiseen palautumiseen kuivattamatta sitä.
2) Bepanthen Voiteen on osoitettu myös kliinisesti muodostavan pitkäkestoisen, läpikuultavan ja hengittävän kerroksen, joka suojaa jopa kaikkein herkintä ihoa ärsykkeiltä ja vedeltä. Bepanthen Voiteen vesi-öljy-koostumus pitää ihon terveenä ja kosteutettuna, mikä on välttämätöntä ihon luonnollisen suojakerroksen ylläpidossa.

Mikä on Bepanthen Voiteen ja Bepanthen Emulsiovoiteen ero?

Sekä paksumpi Bepanthen Voide (rasvapitoisuus 70%) että kevyempi Bepanthen Emulsiovoide (rasvapitoisuus 12%) sisältävät dekspantenolia eli B5-provitamiinia, joka edistää ihon paranemista sisältä päin.

Olen kuullut, että on yleinen tapa käyttää parabeeneja säilytysaineena ihonhoitotuotteissa, vaikka ne saattavat olla haitallisia vauvojen terveydelle. Sisältävätkö Bepanthen-valmisteet parabeeneja?

Eivät sisällä. Yhdessäkään Bepanthen-valmisteessa ei ole parabeeneja eikä tarpeettomia väri- tai hajusteaineita tai muita ihoa mahdollisia ärsyttäviä aineita. Bepanthen Voide on lisäksi säilöntäaineeton.