Bepanthen

Bepanthen ®Bepanthen Tabletti

Iho- ja limakalvovaurioiden hoitoon suu- ja nielutulehduksissa.

Bepanthen imeskelytabletin vaikuttava aine on dekspantenoli, joka muuttuu iho- ja limakalvokudoksessa B5-vitamiiniksi eli pantoteenihapoksi. B5-vitamiini on ihon ja limakalvojen uudistumiselle välttämätön solun kasvutekijä ja sillä on haavojen paranemisessa solujen jakaantumista ja kollageenin kestävyyttä parantava vaikutus. Paikallisesti käytettynä Bepanthen imeskelytabletit edesauttavat iho- ja limakalvovaurioiden paranemista suussa ja nielussa.

Näin käytät tuotetta

  • Tarkoitettu iho- ja limakalvovaurioiden hoitoon suu- ja nielutulehduksissa.
  • Annostus aikuisille ja lapsille 2-3 imeskelytablettia päivässä.
  • Imeskelytabletin annetaan hitaasti liueta suussa.

Ainesosat

Bepanthen imeskelytabletit sisältävät vaikuttavana aineena 100 mg dekspantenolia.

FAQs

Bepanthen-nimellä myydään useita valmisteita. Mikä niitä yhdistää?

Kaikki Bepanthen-valmisteet sisältävät vaikuttavana aineena dekspantenolia, joka tunnetaan myös nimellä B5-provitamiini. Se on ensiarvoisen tärkeä aine ihon hellävaraisessa hoidossa, sillä se edesauttaa ihon luonnollista uudistumista ja pitää ihon pehmeänä.

Miten Bepanthen Voide hoitaa vaippaihottumaa?

Bepanthen Voide ehkäisee ja hoitaa vaippaihottumaa kahdella ainutlaatuisella tavalla:
1) Sisältämänsä B5-provitamiinin ansiosta se edesauttaa hellävaraisesti ihon luonnollista uudistumista samalla, kun se kosteuttaa ja pitää ihon pehmeänä ja sileänä. Bepanthen Voide auttaa myös säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden muodostaen ihanteelliset olosuhteet vauvan herkän ihon hellävaraiseen palautumiseen kuivattamatta sitä.
2) Bepanthen Voiteen on osoitettu myös kliinisesti muodostavan pitkäkestoisen, läpikuultavan ja hengittävän kerroksen, joka suojaa jopa kaikkein herkintä ihoa ärsykkeiltä ja vedeltä. Bepanthen Voiteen vesi-öljy-koostumus pitää ihon terveenä ja kosteutettuna, mikä on välttämätöntä ihon luonnollisen suojakerroksen ylläpidossa.

Mikä on Bepanthen Voiteen ja Bepanthen Emulsiovoiteen ero?

Sekä paksumpi Bepanthen Voide (rasvapitoisuus 70%) että kevyempi Bepanthen Emulsiovoide (rasvapitoisuus 12%) sisältävät dekspantenolia eli B5-provitamiinia, joka edistää ihon paranemista sisältä päin.

Olen kuullut, että on yleinen tapa käyttää parabeeneja säilytysaineena ihonhoitotuotteissa, vaikka ne saattavat olla haitallisia vauvojen terveydelle. Sisältävätkö Bepanthen-valmisteet parabeeneja?

Eivät sisällä. Yhdessäkään Bepanthen-valmisteessa ei ole parabeeneja eikä tarpeettomia väri- tai hajusteaineita tai muita ihoa mahdollisia ärsyttäviä aineita. Bepanthen Voide on lisäksi säilöntäaineeton.