Bepanthen

Bepanthen ®Bepanthen Emulsiovoide

Edesauttaa vaurioituneen ja ärtyneen ihon paranemista

Bepanthen Emulsiovoide on kehitetty erityisesti ravitsemaan ja uudistamaan kuivaa, ärtynyttä tai punoittavaa ihoa.

Bepanthen Emulsiovoide sisältää B5-provitamiinia, joka nopeuttaa ihon luonnollista uudistumisprosessia. Bepanthen Emulsiovoide vahvistaa näin ihon omaa suojakerrosta. B5-provitamiini hoitaa ihon vaurioituneita kerroksia myös edistämällä luonnollisten öljyjen tuotantoa ja tukemalla ihon luonnollista uudistumista.

Näin käytät tuotetta

Bepanthen Emulsiovoide soveltuu pienehköjen iho- ja limakalvovaurioiden hoitoon.

Käytä emulsiovoidetta päivittäin tai useamman kerran päivässä tarpeen mukaan.

  • Purista vaurioituneelle iholle pieni määrä emulsiovoidetta.
  • Hiero voidetta hellävaraisesti ihoon, kunnes se on imeytynyt.

Ainesosat

Bepanthen Emulsiovoide sisältää vaikuttavana aineena dekspantenolia, joka tunnetaan myös nimellä B5-provitamiini. Dekspantenoli on B5-vitamiinin esiaste, jota tarvitaan terveen ihon muodostumiseen.

Dekspantenoli sopii ihanteellisesti ihovaurioiden korjaamiseen, sillä se

  • kosteuttaa ihoa antaen sille ravinteita ja suojaa
  • edistää lipidien tuotantoa ihossa
  • nopeuttaa uuden ja terveen ihokudoksen muodostumista.

Bepanthen Emulsiovoide ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

FAQs

Bepanthen-nimellä myydään useita valmisteita. Mikä niitä yhdistää?

Kaikki Bepanthen-valmisteet sisältävät vaikuttavana aineena dekspantenolia, joka tunnetaan myös nimellä B5-provitamiini. Se on ensiarvoisen tärkeä aine ihon hellävaraisessa hoidossa, sillä se edesauttaa ihon luonnollista uudistumista ja pitää ihon pehmeänä.

Miten Bepanthen Voide hoitaa vaippaihottumaa?

Bepanthen Voide ehkäisee ja hoitaa vaippaihottumaa kahdella ainutlaatuisella tavalla:
1) Sisältämänsä B5-provitamiinin ansiosta se edesauttaa hellävaraisesti ihon luonnollista uudistumista samalla, kun se kosteuttaa ja pitää ihon pehmeänä ja sileänä. Bepanthen Voide auttaa myös säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden muodostaen ihanteelliset olosuhteet vauvan herkän ihon hellävaraiseen palautumiseen kuivattamatta sitä.
2) Bepanthen Voiteen on osoitettu myös kliinisesti muodostavan pitkäkestoisen, läpikuultavan ja hengittävän kerroksen, joka suojaa jopa kaikkein herkintä ihoa ärsykkeiltä ja vedeltä. Bepanthen Voiteen vesi-öljy-koostumus pitää ihon terveenä ja kosteutettuna, mikä on välttämätöntä ihon luonnollisen suojakerroksen ylläpidossa.

Mikä on Bepanthen Voiteen ja Bepanthen Emulsiovoiteen ero?

Sekä paksumpi Bepanthen Voide (rasvapitoisuus 70%) että kevyempi Bepanthen Emulsiovoide (rasvapitoisuus 12%) sisältävät dekspantenolia eli B5-provitamiinia, joka edistää ihon paranemista sisältä päin.

Olen kuullut, että on yleinen tapa käyttää parabeeneja säilytysaineena ihonhoitotuotteissa, vaikka ne saattavat olla haitallisia vauvojen terveydelle. Sisältävätkö Bepanthen-valmisteet parabeeneja?

Eivät sisällä. Yhdessäkään Bepanthen-valmisteessa ei ole parabeeneja eikä tarpeettomia väri- tai hajusteaineita tai muita ihoa mahdollisia ärsyttäviä aineita. Bepanthen Voide on lisäksi säilöntäaineeton.